Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Благоустрій територій – спільна справа громади

Дата: 21.07.2023 14:22
Кількість переглядів: 60

Фото без описуПрацівниками відділу благоустрою та житлово-комунального господарства  виконується щоденна  робота стосовно покращення благоустрою і санітарного стану нашого селища та  населених  пунктів Великомихайлівської ТГ, місць  масового  відпочинку громадян, ремонту та обслуговування  дорожньої  мережі , освітлення вулиць, озеленення, видалення аварійних насаджень, утримання місць поховання та кладовищ, сміттєзвалищ тощо.

Попри спекотні погодні умови працівники із благоустрою  продовжують роботи з прибирання та наведення ладу у населених пунктах Великомихайлівської селищної ради.

Санітарний стан та благоустрій територій це візитівка кожної територіальної громади.

Кожного дня працівники та працівниці збирають сміття, висаджують квіти, косять траву, прибирають дитячі майданчики та парки. Хочеться відзначити кожного із них. Але є серед таких працівників тендітна  з великим добрим серцем та  золотими руками працівник з благоустрою Новоолександрівського старостинського округу Галина Савчук. Ми просто захоплюємося її роботою.  Хочеться сказати теплі слова подяки Вам, Галино  Миколаївно,  за  старанність та відповідальність  до своєї роботи.

Шановні мешканці громади! Просимо і вас не залишатись байдужим до чистоти наших населених пунктів та вчасно проводити прибирання біля ваших домівок. Зробимо наші села чистими та охайними разом.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь