Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне харчування

Дата: 20.07.2023 16:07
Кількість переглядів: 54

Фото без описуКожен заклад освіти має свої особливості: приміщення, режим навчання, кількість учнів, кадри тощо. Тому харчування слід організовувати, зважаючи на них.

        Не менш важливо вирішити, як організувати закупівлю продуктів або послуг шкільного харчування (спеціалістами управління освіти централізовано), як діти розраховуватимуться в шкільній їдальні, а також налагодити комунікацію з учнями й батьками, щоб інформувати їх про організацію харчування.

        20.07.2023 року селищний голова Людмила Чебан та начальник відділу освіти культури та туризму Олена Маковецька обговорили питання шкільного харчування 2023 – 2024 навчального року. Олена Маковецька доповіла про проведену роботу щодо розробки єдиного збалансованого меню для всіх закладів освіти громади, вартість харчування у новому навчальному році, необхідність додаткового фінансування для закупівлі продуктів, формування співвідношення батьківської плати та коштів з місцевого бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь