Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

БЕЗБАР’ЄРНИЙ ПРОСТІР.

Дата: 19.07.2023 11:56
Кількість переглядів: 48

Фото без описуЦентр надання адміністративних послуг попри  війну, продовжує свою роботу задля задоволення потреб населення та забезпечує отримання адміністративних послуг мешканцями громади та внутрішньо переміщеними особами.

ЦНАП постійно удосконалює свою роботу, забезпечує комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування, розширює спектр послуг. Відтак, враховуючи зміни у чинному законодавстві, яке регламентує надання адміністративних послуг, підготовлено новий перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг нашої громади.

У Центрі реалізуються принципи одержання громадянами широкого спектра інформації, отримання кваліфікованих консультацій, надання необхідної послуги в одному місці, ввічливе ставлення до кожної людини, розуміння проблем відвідувачів та прагнення максимально швидко знайти рішення для їх вирішення.

Крок за кроком ми намагаємося будувати сучасний, європейський сервісний ЦНАП, орієнтований на потреби громадян.

Створення безбар’єрного простору для людей з інвалідністю та інших маломобільних категорій відвідувачів є одним з пріоритетних напрямків роботи центрів надання адміністративних послуг Великомихайлівської ТГ. На сьогодні придбано матеріали по інклюзивності для ЦНАПу, а саме: вивіска фасадна «Центр надання» зі шрифтом Брайля, «Графік роботи» зі шрифтом Брайля, знаки доступності, кнопка виклику з дзвінком, табличка кабінетна зі шрифтом Брайля, наліпки на поручні Пандус, мнемосхема ЦНАП для МГН(по ДБН) з об’ємними елементами та шрифтом Брайля.

Дякуємо відвідувачам Центру за довіру! Завдяки вам ми постійно розвиваємося та вдосконалюємося, ставимо високі цілі та активно працюємо над їх досягненням. Ми працюємо для вас!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь