Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі планшетних комп’ютерів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 14.07.2023 10:56
Кількість переглядів: 126

Великомихайлівська селищна рада Роздільнянськогго району Одеської області

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі планшетних  комп’ютерів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування та місцезнаходження Замовника: Великомихайлівська селищна рада Роздільнянського району Одеської області, 67100, Україна, Одеська область, Роздільнянський район, смт Велика Михайлівка, вул. Центральна, 123. Код ЄДРПОУ 04379367.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021-2015 (CPV): 30210000-4: Машини для обробки даних (апаратна частина) (ДК 021:2015: 30213200-7 — Планшетні комп’ютери ) для матеріально- технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-07-04-008623-a

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 54000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом відкритих джерел щодо цін на планшетні комп’ютери.  Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом відкритих джерел (а саме сайт https://www.hotline.ua) щодо цін на персональні комп’ютери на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі, також до очікуваної вартості товару були включені витрати на доставку, розвантаження, встановлення та запуск планшетних комп’ютерів.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик. Термін постачання — з дати укладання договору по 15.08.2023 р.

ДК 021-2015 (CPV): 30210000-4: Машини для обробки даних (апаратна частина) (ДК 021:2015: 30213200-7 — Планшетні комп’ютери ) для матеріально- технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони

Технічні вимоги:

Планшет Lenovo Yoga Tab 11 YT-J706F 8/256GB Wi-Fi

 

Вид екрана

  • Ємнісний

Діагональ екрана

Оперативна пам'ять

Вбудована пам'ять

Бездротові можливості

Частота процесора

  • понад 1.2 ГГц

Тип матриці

Версія ОС Android

Роздільна здатність екрана

Процесор

Кількість ядер процесора

Роз'єми

Підтримка карт пам'яті

  • microSD

Максимальний обсяг карт пам'яті

  • 256 ГБ

Основна камера

Частота оновлення екрана

  • 60 Гц

Фронтальна камера

Матеріал корпусу

  • Пластик

Батарея

  • Емність 7700 мА*ч

Комплектація

  • Планшет
    Зарядн
    ий  пристрій
    Інструкція

 

 

3 шт.

      У складі тендерної пропозиції потрібно надати порівняльну таблицю відповідності запропонованого обладнання (товару) технічним та якісним характеристикам Замовника. Для перевірки запропонованого обладнання (товару) технічним вимогам Замовника, учасником обов’язково зазначається в порівняльній таблиці інформація (з посиланням на сайт виробника запропонованого обладнання (товару))  про виробника. У разі відсутності зазначених вимог пропозиція вважається такою, що не відповідає вимогам та відхиляється.

Рік виготовлення обладнання (планшету) 2020-2023 роки.

Місце постачання:

67100, Одеська область, Роздільнянський  район, смт Велика Михайлівка, вул. Центральна,123

Період постачання:

До 15.08.2023 року.

Доставка товару здійснюється за рахунок Постачальника.

Додаткові характеристики, умови:

Розрахунки проводяться у безготівковій формі через Державну казначейську службу України шляхом перерахування коштів у національній валюті України після поставленого товару на підставі накладної протягом 15 банківських днів.

Товар має бути новий, якісний, оригінальний, з відповідними маркуваннями.

Пропозиції щодо постачання товару, що був у використанні, або відновлений до розгляду не приймаються та участі у закупівлі не беруть.

Товар повинен бути новим; при виявленні Замовником дефектів товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Учасник (Постачальник) повинен їх усунути за власний рахунок.

Транспортні послуги та інші витрати (пакування, тощо) повинні здійснюватися за рахунок учасника (Постачальника).

При здійсненні Учасником будь-яких заходів, пов’язаних з виконанням своїх обов’язків з постачання Замовнику зазначеного в даній документації предмету закупівлі, повинні застосовуватися заходи щодо захисту навколишнього середовища, передбачені законодавством України та/або міжнародним законодавством для даного типу предмету закупівлі.

Доставку здійснює учасник (Постачальник).

До вартості товару не включаються витрати, понесені учасником під час підготовки та участі в процедурі закупівлі, та вони не відшкодовуються Замовником в будь-якому випадку, в тому числі в разі відміни торгів відповідно до вимог діючого законодавства.

Характеристики предмету закупівлі мають бути не гіршими, ніж визначені у таблиці Технічних вимог.

Гарантійний термін на товар – не менше 12 місяців.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь