Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Засідання сесії

Дата: 30.06.2023 15:12
Кількість переглядів: 57

Фото без опису30.06.2023 року в приміщені селищної ради відбулася 45 чергова сесія (головуюча селищний голова Людмила Чебан), на розгляд сесії були винесені наступні питання:

  1. Про затвердження кошторисних призначень для внесення змін до селищного бюджету на 2023 рік.
  2.  Про внесення змін і доповнень до рішення № 2348- VІІІ від 29 грудня 2022 р. «Про бюджет Великомихайлівської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області на 2023 рік».
  3. Про внесення змін до Програми «Фінансова підтримка відділу прикордонної служби «Великокомарівка» Подільського прикордонного загону» на 2023рік.
  4. Про внесення змін до Програми «Фінансова  підтримка відділу прикордонної служби «Велика Михайлівка» Подільського прикордонного загону» на 2023рік.
  5. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Злагода» Великомихайлівської селищної ради на 2021-2024роки.
  6. Про внесення змін до структури та чисельності працівників Комунального підприємства «Злагода»  Великомихайлівської селищної ради та затвердження у новій редакції.
  7. Про затвердження змін до Програми «Здоров`я» комунального некомерційного підприємства «Великомихайлівська багатопрофільна лікарня» на 2021-2023роки.
  8. Про встановлення розміру плати за розташування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та засобів зовнішньої реклами на 2024рік.
  9. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Великомихайлівської селищної ради на 2024рік.
  10. Про відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальними підприємствами та їх об’єднаннями на 2024 рік.
  11. Про   встановлення  на  території Великомихайлівської селищної ради ставок туристичного збору на 2024 рік.
  12. Про   встановлення  на  території Великомихайлівської селищної ради ставки транспортного податку на 2024 рік.
  13. Про   встановлення  на  території Великомихайлівської селищної ради ставок    єдиного     податку    для фізичних  осіб  –  підприємців на 2024 рік.
  14. Про   встановлення  на  території Великомихайлівської селищної ради ставки    акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на 2024 рік
  15. Про встановлення  ставки плати за землю та пільг із сплати земельного   податку на 2024 рік на території   Великомихайлівської  селищної ради.
  16. Про  встановлення  ставки  орендної  плати  за користування земельними  ділянками  на  2024  рік  на  території  Великомихайлівської  селищної  ради..
  17. Про створення сектору з питань цивільного захисту  та надзвичайних ситуацій Великомихайлівської селищної ради.
  18. Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, у новій редакції.
  19. Про затвердження штатного розпису Великомихайлівської селищної ради у новій редакції.
  20.  Інші.
    1. Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» Великомихайлівської селищної ради на 2022-2024роки.
    2. Про включення до Переліку другого типу об’єкта комунальної власності Великомихайлівської територіальної громади.
    3. Про внесення змін до Програми соціальної підтримки населення на 2022-2023 роки «Соціальний захист населення Великомихайлівської селищної ради».
  21. Земельні питання - були зняті з порядку денного,у зв’язку з тим, що постійна комісія не зібралася.  земельні питання будуть винесені на наступне засідання сесії.

 Начальник  Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько  взяв участь у засіданні чергової сорок п’ятій сесії Великомихайлівської селищної ради восьмого скликання

Всі питання були розглянуті та прийняті відповідні рішення

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь