Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Робоча зустріч з представником групи експертів та модераторів фокус-групи зі стратегічного планування Швейцарсько – Українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

Дата: 02.06.2023 08:46
Кількість переглядів: 39

Фото без описуОдеська обласна державна адміністрація розпочала підготовку до написання стратегії розвитку, програми комплексного відновлення та плану відновлення Одеської області. Для реалізації цього завдання залучені різні експерти для вивчення та збору інформації.

В рамках підготовки плану 02 червня 2023 року селищний голова Людмила Чебан провела робочу зустріч  з представником групи експертів та модераторів фокус-групи зі стратегічного планування Швейцарсько – Українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» Кошелюком Мирославом Євгеновичем, сільгосптоваровиробниками, депутатами селищної ради, підприємцями та керівниками установ.

Під час зустрічі були обговоренні питання розвитку громади. Окреслені найбільш актуальні проблеми та бачення кожного керівника щодо їх вирішення. Обговорювалися питання реалізації спільних проєктів на території Одеської області, які б мали користь для  громади та позитивний вплив на стратегічний розвиток Одеського регіону.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь