Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Участь у черговій селекторній нараді Одеської ОВА

Дата: 23.05.2023 15:21
Кількість переглядів: 50

Селищний голова Людмила Чебан спільно з начальником Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з керівництвом районного відділу поліції, РТЦК та СП, районної ради, головами територіальних громад району,  посадовими особами  РВА взяли участь у координаційній  нараді в режимі відеозв’язку, що пройшла під головуванням виконуючого обов’язки голови Одеської ОВА  Бориса Волошенкова.

В ході наради начальники районних військових адміністрацій доповіли про стан справ у районах.

З умовами організації та проведення національного мультипредметного тесту (НМТ) присутніх ознайомив директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА  Олександр Лончак.

Директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА  Наталія Одарій-Захар’єва доповіла про забезпечення якісною медичною допомогою внутрішньо переміщених осіб Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану.

Також під час наради було розглянуто питання про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області, про який  доповів директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА  Володимир Фролов.

Директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА  Алла Стоянова ознайомила присутніх з реформами, стратегіями та програмами розвитку агропромислового сектору Одещини.

Крім того, учасники наради заслухали інформацію про  стан реалізації на регіональному рівні державної політики з питань фізичної культури та спорту з якого доповів начальник управління фізичної культури і спорту Одеської ОВА  Валентина Кольчак.

За підсумками  звітів в. о. голови ОВА Борис Волошенков  звернув увагу  голів районних державних адміністрації та органів місцевого самоврядування на організацію роботи щодо  медичного обліку внутрішньо переміщених осіб, а також на оздоровлення дітей в літній період.

За результатами координаційної наради начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько провів нараду з головами територіальних громад та надав відповідні доручення та рекомендації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь