Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Невже вам байдуже!

Дата: 12.05.2023 12:09
Кількість переглядів: 115

Фото без описуПриємно, коли ти маєш можливість  в цей час вийти на вулицю та прогулятися в своєму селищі по парку, в якому чисто, прибрано, квітнуть квіти та дерева завдяки важкій щоденній праці робітникам з благоустрою селищної ради. І дуже прикро, коли окремі особи не пишаються цими досягненнями, а стараються напаскудити – інакше й не скажеш!

Три тижні тому селищна рада виділила кошти по програмі з благоустрою та закупили саджанці дерев сакури.  Висадили в центральному парку селища. Але… мабуть, нашим жителям байдуже.  На сьогодні  вже зламано і не одне деревце, яке могло б радувати та тішити жителів, які відвідують наш парк. Хочеться запитати наших жителів: «Невже вам байдуже!».

Для вас же висадили, люди добрі, не у себе вдома! Щоб для вас колись виросло красиве дерево, гарно зацвіло. А в результаті… Це просто крик душі! Саджанці зламані. Для чого? З якою метою? Кому прагнули зробити зло?».

 «Хочу звернутися до батьків: будь ласка, старшим своїм дітям, які самостійно розважаються на майданчику, поясніть елементарні правила поведінки, попросіть не шкодити. Якщо відпочиваєте з малими дітьми – слідкуйте за ними! І пам’ятайте, що в будь-якому разі відповідальність за скоєне лежить на дорослих».

  Можна, зрештою, відремонтувати і поламаний столик чи лавочку. А коли не від великого розуму і не від гарного виховання вони нівечать молоді саджанці дерев – таке неподобство має набагато сумніші наслідки, бо рослина гине і на її місце висадять нову хіба наступної весни. Рік на те, щоб дерево росло і вкорінялося, втрачено.

Апелювати до совісті таких «бешкетників», на жаль, мало сенсу, якщо тієї совісті у них ніколи й не було.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь