Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Невже вам байдуже!

Дата: 12.05.2023 12:09
Кількість переглядів: 72

Приємно, коли ти маєш можливість  в цей час вийти на вулицю та прогулятися в своєму селищі по парку, в якому чисто, прибрано, квітнуть квіти та дерева завдяки важкій щоденній праці робітникам з благоустрою селищної ради. І дуже прикро, коли окремі особи не пишаються цими досягненнями, а стараються напаскудити – інакше й не скажеш!

Три тижні тому селищна рада виділила кошти по програмі з благоустрою та закупили саджанці дерев сакури.  Висадили в центральному парку селища. Але… мабуть, нашим жителям байдуже.  На сьогодні  вже зламано і не одне деревце, яке могло б радувати та тішити жителів, які відвідують наш парк. Хочеться запитати наших жителів: «Невже вам байдуже!».

Для вас же висадили, люди добрі, не у себе вдома! Щоб для вас колись виросло красиве дерево, гарно зацвіло. А в результаті… Це просто крик душі! Саджанці зламані. Для чого? З якою метою? Кому прагнули зробити зло?».

 «Хочу звернутися до батьків: будь ласка, старшим своїм дітям, які самостійно розважаються на майданчику, поясніть елементарні правила поведінки, попросіть не шкодити. Якщо відпочиваєте з малими дітьми – слідкуйте за ними! І пам’ятайте, що в будь-якому разі відповідальність за скоєне лежить на дорослих».

  Можна, зрештою, відремонтувати і поламаний столик чи лавочку. А коли не від великого розуму і не від гарного виховання вони нівечать молоді саджанці дерев – таке неподобство має набагато сумніші наслідки, бо рослина гине і на її місце висадять нову хіба наступної весни. Рік на те, щоб дерево росло і вкорінялося, втрачено.

Апелювати до совісті таких «бешкетників», на жаль, мало сенсу, якщо тієї совісті у них ніколи й не було.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь