Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Попередження щодо самовільного випалювання сухої рослинності

Дата: 20.03.2023 16:46
Кількість переглядів: 79

Відповідно до приписів статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дотримання порядку, встановленого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, -

тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від ста вісімдесяти (3060 гривень) до трьохсот шістдесяти (6120 гривень) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від дев’ятисот (15300 гривень) до однієї тисячі двохсот шістдесяти (21420 гривень) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Відповідно до п.п. 1.1, 1.2 розділу ІІІ Правил пожежної безпеки в Україні, територія об’єктів, ділянок, що межують з житловими будинками, дачними та іншими будинками, протипожежні відстані між будинками, спорудами, майданчиками для зберігання матеріалів, устаткування повинні систематично очищатися від сміття, відходів виробництва, тари, опалого листя, котрі необхідно регулярно видаляти (вивозити) у спеціально відведені місця.

На території населених пунктів та об’єктів забороняється влаштовувати звалища горючих відходів.

Шановні мешканці та посадові особи Роздільнянського району, застерігаємо Вас від вчинення вищезазначених протиправних діянь та недопущення пожеж.  Будьте обережними та свідомими!

Дбайте про свою безпеку та безпеку оточуючих!

Реагуйте відповідно до законодавства щодо осіб, які вчиняють підпали. Країна потребує Вашої допомоги!

Роздільнянське РУ ГУ ДСНС України в Одеській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь