Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Повідомлення RASFF щодо виявлення перевищення допустимого рівня Кадмію у замороженому Міксі морепродуктів.

Дата: 09.03.2023 11:53
Кількість переглядів: 54

Фото без описуГоловне управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 18 лютого 2023 року N2023.1192, стосовно виявлення перевищення допустимого рівня Кадмію у замороженому Міксі морепродуктів (виробник: Zejiang Zhoufu food Co.LTD, China),що експортувалися з Литовської Республіки (відправник: UAB “Plunges kooperatine prekyba” Lithuania) до України одержувач: ТзОВ «ВІЧУНАЙ-УКРАЇНА», вул.Солом‘янська,3 , офіс 6, м. Київ, 03110)

📣Для інформації:
Кадмій накопичується в трубчастих кістках, підшлунковій залозі, селезінці, але, перш за все, в печінці й особливо в нирках, причому період його напіввиведення з організму становить від 10 до 30 років. Кадмій має токсичну дію на нирки, кісткову і дихальну системи. Його відносять до числа канцерогенів, небезпечних для людини.

 

Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області по електронній пошті: rozdilna@odesa.consumer.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь