Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Засідання Конгресу

Дата: 06.03.2023 11:20
Кількість переглядів: 76

Фото без опису04.03. 2023 року відбулось засідання Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

Заступник селищного голови Ігор Гончарук спільно з начальником Роздільнянської районної військової адміністрації та  головами територіальних громад району взяли участь у засіданні в онлайн – режимі за допомогою засобів відео конференц-  зв’язку.

Перед початком присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих, які віддали своє життя за Україну.

На засіданні Конгресу також були присутні керівники та інші представники Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Офісу Глави держави, сил безпеки та оборони, а також представники держав – партнерів України.

«Головне завдання цього засідання Конгресу – не лише підбиття ключових підсумків роботи державних інституцій та місцевої влади протягом найскладнішого року для нашої держави – року війни, а й визначення рішень, щоб зробити нашу державу ще міцнішою. На всіх рівнях – від центральних урядових структур до управління громадами країни», – наголосив Президент.

Учасники першочергово обговорили безпекову та гуманітарну ситуацію на тимчасово окупованих та деокупованих територіях України. Зосередились на планах відновлення та стані реалізації проектів з відбудови енергетичної інфраструктури України, яку зруйнував ворог та інших організаційних питаннях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь