Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Нарада

Дата: 03.03.2023 13:51
Кількість переглядів: 83

Фото без опису03.03.2023 року відвідав Великомихайлівську селищну раду начальник Роздільнянської військової адміністрації Сергій Приходько, з метою обговорення ходу проведення національної рекрутингової інформаційної кампанії «Гвардія наступу».  На нараду було запрошено представники  підприємств та установ, керівники  закладів охорони здоров’я, освіти комунальних підприємств. Зацікавлені поспілкувались з  присутніми представниками державної прикордонної служби та національної гвардії щодо діяльності батальйонів та їх направленості.

Наголошуємо, що охочі приєднатися до «Гвардії наступу» можуть подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, які комплектуються. Можна обрати бригаду, в якій хоче служити людина, чи це бригада Нацполіції «Лють», чи бригади Держприкордонслужби «Сталевий кордон» чи шість бригад Нацгвардії.

Хто хоче інший варіант — є телефон гарячої лінії 0800 100020, або ж подати анкету через Центр надання адміністративних послуг м. Роздільна, вул. Шевченка, 85.

Наприкінці наради Сергій Миколайович звернувся до присутніх щодо активізації роз’яснювальної  роботи  серед чоловіків з проведення мобілізаційних заходів відповідно до вимог чинного законодавства та зауважив, що це насамперед робиться для уточнення військово-облікових даних призовників,  військовозобов’язаних та резервістів.                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь