Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

І знову гарна новина для жителів Великомихайлівської громади, які мають проблеми з опорно-руховим апаратом.

Дата: 01.02.2023 16:05
Кількість переглядів: 83

 Фото без описуВ цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Важко усім, в першу чергу, нашим дорогим відчайдушним захисникам, які боронять та захищають нашу неньку - Україну від ворога. Маємо їх завжди підтримувати та єднатися заради миру.

Психологічно важко усім, адже переживаємо важкі часи. Ще важче жителям нашої громади, які мають проблеми опорно-рухової системи, які й кроку зробити не можуть без сторонньої допомоги.   Приємно, що є люди, які не байдужі до чужих проблем, мають бажання та можливість допомагати. Адже добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто на них чекає.

Другий раз поспіль ГО «Кримські татари Одещини» в особі Февзі Мамутова відгукнулися на прохання відділу соціального захисту населення Великомихайлівської селищної ради щодо допомоги в отриманні технічних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю. Цього разу ми отримали памперси, пелюшки та 10 ходунків для дорослих, які суттєво допоможуть  у пересіванні людям, які самостійно цього зробити не можуть.

      Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Дякуємо за турботу, підтримку та Ваші щирі й чуйні серця. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь