Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Зустріч – консультація

Дата: 01.02.2023 15:49
Кількість переглядів: 205

Фото без опису01.02.2023 року  в приміщені селищної ради за ініціативи селищного голови  Людмили ЧЕБАН відбулася  зустріч – консультація начальника відділу надання адміністративних послуг Тетяни МРАЧКО та старостів громади, на якій Тетяна розповіла старостам та надала інформаційні довідки  про  комплексну послугу єМалятко онлайн, для подальшого реєстрування старостів та надання послуги жителям своїх округів.

єМалятко — комплексна послуга для батьків новонароджених. За однією заявою, поданою онлайн, можна зареєструвати народження дитини та отримати до 10-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини

Реєстрація народження за допомогою єМалятко — це:

  • зручно. За допомогою єМалятко можна замовити усі потрібні послуги для немовляти у зручний час та у зручному місці. До електронної заяви потрібно лише внести дані про маму, тата і дитину, а навпроти послуг, які хочете отримати, поставити галочку. 
  • сучасно. Заяву єМалятко можна подати онлайн на порталі Дія. Більше не потрібно десятки різних заяв, робити ксерокопії документів та стояти у чергах.
  • швидко. Орієнтовний час заповнення заяви єМалятко — 20-30 хв, реєстрація народження відбувається протягом 1 робочого дня. 
  • безпечно. Подана онлайн заява єМалятко допомагає не тільки заощадити час, а й не піддавати ризику своє здоров'я та здоров'я родини у час поширення Covid-19. 

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь