Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Ноутбуки (показник національного класифікатора України ДК 021:2015: 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина))

Дата: 22.12.2022 11:10
Кількість переглядів: 125

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-11-29-010318-a

(відкриті торги з особливостями)

КЕКВ-3110

  1. Обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі: необхідність закупівлі визначається потребою  Великомихайлівської селищної ради в придбані  комп’ютерного обладнання (ноутбуки,) Обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі: забезпечення виконання робочого процесу апарату Великомихайлівської селищної ради.

Товар має відповідати встановленим в Україні технічним та санітарним нормам та правилам. Якість Товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів (ДСТУ, ТУ, тощо) та підтверджуватися копіями сертифікатів якості/відповідності або копіями паспортів, або копіями інших документів, що підтверджують якість та походження Товару.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2022 рік, становить 324000,00 грн. з ПДВ.
  2. Очікувальна вартість предмета закупівлі:  324000,00 грн. з ПДВ.
  3. Обґрунтування очікувальної вартості предмета закупівлі: визначено відповідно до методу порівняння ринкових цін, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020 р. №275.

Розрахунок очікувальної вартості предмета закупівлі комп’ютерне обладнання (комп’ютери, ноутбуки, принтери) здійснювався шляхом порівняння ринкових цін на аналогічний Товар, а саме пошуком, збором та аналізом інформації, яка містіться у відкритих джерелах, у тому числі на сайтах потенційних постачальників. Крім цього було здійснено аналіз закупівель аналогічних Товарів через електронну систему закупівель «PROZORRO».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь