Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

День інженерних військ та День ракетних військ і артилерії України

Дата: 03.11.2022 09:39
Кількість переглядів: 124

Фото без описуІнженерні війська України відзначають своє професійне свято щорічно 3 листопада. Свято встановлене в 1999 році за указом президента Леоніда Кучми.

Інженерні війська займаються інженерним забезпеченням при бойових діях. Вони проводять інженерну розвідку, зводять переправи і безпечні проходи через мінні поля, розчищають шляхи від завалів, обладнають територію для подальшого наступу і супроводжують військо.

Без їхньої роботи проводити бойові операції було б неможливо. При цьому більшу частину робіт ці воїни проводять прямо "під носом" у противника, ризикуючи своїми життями для безпечного просування армії. Також інженерні війська допомагають при обороні.

Від щирого серця даруємо вам привітання з Днем інженерних військ! Ви - надійні, сміливі воїни і гідно несете свою службу. Пишаємося вами і бажаємо, щоб це свято запам'яталося і довго зігрівало душу! Бажаємо вам миру, добра, сили і здоров'я! Нехай до вас часто приходять з дому теплі звісточки, рідні віддано чекають, а дружба з товаришами буде міцною і надійною! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь