Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

День інженерних військ та День ракетних військ і артилерії України

Дата: 03.11.2022 09:39
Кількість переглядів: 108

Фото без описуІнженерні війська України відзначають своє професійне свято щорічно 3 листопада. Свято встановлене в 1999 році за указом президента Леоніда Кучми.

Інженерні війська займаються інженерним забезпеченням при бойових діях. Вони проводять інженерну розвідку, зводять переправи і безпечні проходи через мінні поля, розчищають шляхи від завалів, обладнають територію для подальшого наступу і супроводжують військо.

Без їхньої роботи проводити бойові операції було б неможливо. При цьому більшу частину робіт ці воїни проводять прямо "під носом" у противника, ризикуючи своїми життями для безпечного просування армії. Також інженерні війська допомагають при обороні.

Від щирого серця даруємо вам привітання з Днем інженерних військ! Ви - надійні, сміливі воїни і гідно несете свою службу. Пишаємося вами і бажаємо, щоб це свято запам'яталося і довго зігрівало душу! Бажаємо вам миру, добра, сили і здоров'я! Нехай до вас часто приходять з дому теплі звісточки, рідні віддано чекають, а дружба з товаришами буде міцною і надійною! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь