Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

День визволення України від фашистських загарбників.

Дата: 28.10.2022 14:33
Кількість переглядів: 115

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЩорічно  28 жовтня  відзначається  День  визволення  України  від нацистських окупантів та віддаємо шану українцям, які боролись і перемогли нацизм у роки Другої світової війни.

Це  була  перемога  зі  сльозами  на  очах. Це  були  сльози  радості  і  одночасно  сльози  горя.  Це не можна  описати  простими словами. Не  можна висловити  те,  що  відчували  наші  батьки  і діди, матері  і  бабусі,  на очах  яких  відбувався  весь  жах  однієї  з найкривавіших  воєн  на  нашій  планеті.

 В  цей  день  традиційно  вшановують  пам’ять  воїнів, які  загинули  в  боях  за  визволення  України, та  населення, яке постраждало  від  дій  фашистських  окупантів.

Низький уклін і щира вдячність тим, хто в повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом мужності, самовідданості та любові до нашої країни. Наш святий обов’язок – берегти пам’ять про полеглих на полях війни та піклуватися про живих ветеранів.

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших героїв і твердо віримо у нашу перемогу.

Слава всім, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни! Слава всім, хто б’ється за Україну сьогодні!

Слава нашому народу, який увійде в історію!

Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь