Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Паспортизація та технічна інвентаризація об`єктів благоустрою населення

Дата: 21.10.2022 15:43
Кількість переглядів: 98

Фото без описуКеруючись пп.1 п. «а» ст.29, пп. 1, 7 п. «а» ст. 30, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10, 13, 18, 20, 21 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», відповідно до Інструкції з проведення технічної інвентаризації та паспортизації об`єктів, благоустрою населених пунктів, затвердженої наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 29 жовтня 2012 року №550, з метою утримання в належному упорядкованому стані дитячих ігрових та спортивних майданчиків, створення реєстру даних для їх охорони і збереження.

У складі комісії під керівництвом заступника селищного  голови  з питань діяльності    виконавчих органів Анатолія Іванова проведено паспортизацію  та технічну  інвентаризацію об`єктів благоустрою населення (їх частин), а саме дитячих та спортивних майданчиків розташованих на території Великомихайлівської громади.

Відділу житлово-комунального господарства, будівництва та благоустрою Великомихайлівської селищної ради вжити заходів для прийняття виявлених під час інвентаризації безхозних дитячих ігрових та дитячих майданчиків у комунальну власність Великомихайлівської селищної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь