Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Отримали гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб.

Дата: 18.10.2022 16:58
Кількість переглядів: 145

Фото без описуФото без описуНа території нашої громади проживають 167 внутрішньо переміщених осіб, які прибули до нас безпосередньо із зони активних бойових дій. Всі вони потребують нашої з вами підтримки та уваги, адже дуже не легко розпочинати нове життя на чужині з нуля.

18 жовтня 2022 року з гуманітарною допомогою саме внутрішньо переміщеним особам до нас завітали представники Громадської організації «Десяте квітня», партнери агентства ООН у справах біженців на чолі з консультантом з суспільно політичних питань Апостоловою Оленою Петрівною.

Внутрішньо переміщені особи отримали гуманітарну допомогу у вигляді постільної білизни, рушників, ковдр, подушок, посуду та ліхтарів.

Щиро вдячні президенту організації Курочкиній Марині Володимирівні за партнерство. Для добрих справ не потрібно мати надзвичайних вмінь та навичок, а лише бажання, любов, розуміння і небайдужість до інших.  Дякуємо за теплоту сердець, підтримку і гуманітарну допомогу.

Робімо добро один одному, а особливо тим, кому сьогодні найскрутніше. Адже, коли береш – наповнюєш руку, коли даєш – наповнюєш серце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь