Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

День захисників і захисниць України!

Дата: 14.10.2022 09:38
Кількість переглядів: 145

Фото без описуУкраїна — могутня країна,

Та потрібна і їй охорона,

Щоби мова цвіла солов’їна,

Щоби горя не знали до скону.

Мужні, сильні, ми дякуємо вам

За безхмарне небо над нами.

Ми бажаємо, щоб сизим рокам

Прибігати до вас лиш з зорями.

Хай сміються ясні небеса,

Хай все буде, як ви би хотіли.

Довге буде життя, як коса,

Що раніше дівчата носили.

 

У середині жовтня народ України відзначає одне з найбільш важливих свят в сучасній історії держави – День захисника і захисниць України. У цей день віддають почесті воїнам, які боролися за незалежність країни і продовжують боротися за суверенітет держави у війні з Росією і згадують тих, хто віддав життя на полі бою, окремо хочеться згадати наших соколиків Великомихайлівщини,  які на жаль оберігають нас з небес відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну, саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. І схиляємося перед дітьми, які втратили батьків. Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну, хто сьогодні боронить нашу державу в зоні проведення антитерористичної операції: Лисий Григорій, Піддубний Іван,  Муштяца Олександр, Колмик Ігор, Хлистун Сергій.

У 2022 році День захисників і захисниць України наші воїни зустрінуть на полі бою. Шановні захисники і захисниці незалежної України!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисника України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.
Сьогодні День захисника Вітчизни є особливим

для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю. Усвідомлюючи своє високе призначення - охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.
Шановні захисники України! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!
Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров'я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі в ім’я розбудови Українського війська! Слава Україні! Слава її героям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь