Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

З днем народження Велика Михайлівка!

Дата: 08.10.2022 20:15
Кількість переглядів: 241

Фото без описуЩиро вітаємо усіх жителів  з Днем нашого селища!

Це свято об’єднує усіх, кому дороге селище - його вулиці, будівлі, парки, храм, культурні пам'ятки, героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

Усі досягнення, якими багата Велика Михайлівка, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

Дякуємо кожному з вас,  за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій Великої Михайлівки,  покращення добробуту його жителів.

Хай завжди нас об’єднує любов і небайдужість до рідного селища, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо дбати про селище заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

У цей святковий день сердечно вітаємо всіх з Днем селища! З щирого серця  зичимо рідному селищу динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаємо міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!

Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше селище завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, добро та взаємна повага.

Цього року ми не святкуємо День селища  – у нашій країні війна...Кращі сини й дочки України, а серед них і наші земляки мужньо захищають рідну землю від російського агресора ціною власного життя.

У нас з вами попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом у рідному селищі на нашій українській квітучій землі.

Віримо в Перемогу!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь