Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Засідання сесії

Дата: 30.09.2022 15:33
Кількість переглядів: 165

Фото без опису30 вересня  2022 року о 10 00 годині  в сесійній залі селищної ради  відбулася чергова 33 сесія  VІІІ скликання з дотриманням всіх вимог під час воєнного стану.

33 чергову сесію відкрила селищний голова Людмила Чебан, де разом з депутатами селищної ради хвилиною мовчання вшанували всіх пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

На розгляд сесії були винесені  наступні питання:

  1. Про звіт Великомихайлівської селищної ради про виконання бюджету Великомихайлівської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області за І квартал 2022 року.
  2. Про звіт Великомихайлівської селищної ради про виконання бюджету Великомихайлівської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області за І півріччя 2022 року.
  3. Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів в новій редакції.
  4. Про затвердження штатного розпису апарату селищної ради в новій редакції.
  5. Про затвердження кошторисних призначень для внесення змін до селищного бюджету на 2022 рік.
  6.  Про внесення змін і доповнень до рішення № 1955- VІІІ від 23 грудня 2021 р. «Про бюджет Великомихайлівської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області на 2022 рік».
  7. Про внесення змін до Програми підтримки територіальної оборони на 2022 – 2023 роки Великомихайлівської селищної ради.
  8. Про внесення змін до Програми «Фінансова підтримка відділу прикордонної служби «Велика Михайлівка» Подільського прикордонного загону» на 2022 рік.
  9. Про призначення персональних  стипендій обдарованим учням закладів загальної середньої освіти.
  10. Про  включення до списків дітей пільгової категорії на харчування за рахунок місцевого бюджету.
  11. Про внесення змін до штатних  розписів закладів загальної середньої освіти.
  12.  Про прийняття спеціалізованого автомобіля, призначеного для надання додаткових психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг (мобільний інклюзивно-ресурсний центр) працівниками Великомихайлівського інклюзивно-ресурсного центру зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Великомихайлівської селищної ради.
  13.  Про     пониження     ступеню     та     перейменування закладу      загальної    середньої   освіти   І-ІІІ  ступенів с.  Соше - Острівське  Великомихайлівської селищної  ради Роздільнянського району  Одеської області.
  14. Про затвердження переліку закладів культури базової мережі Великомихайлівської селищної ради.
  15. Про внесення змін до Рішення №79-І від 25.12.2015 р. «Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини та її склад».
  16. Про затвердження положення  про відділ архітектури та містобудування Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області.
  17. Про звернення депутатів Великомихайлівської селищної ради Одеської області щодо захисту громадян від енергетичного колапсу.
  18. Про звернення депутатів Великомихайлівської селищної ради Одеської області щодо необхідності визначення пріоритетів бюджетного фінансування, спрямованих на забезпечення обороноздатності держави та соціального захисту громадян при розгляді проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 р.».
  19.  Земельні питання.

         ІНШІ ПИТАННЯ:

Всі питання винесені були на розгляд та голосування депутатів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь