Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Міжнародний день чистих берегів

Дата: 26.09.2022 12:39
Кількість переглядів: 117

     Фото без опису   З метою привернення уваги громадськості до проблем засмічення водних об’єктів, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля та підвищення екологічної свідомості громадян щороку у треті вихідні вересня проходить масштабна екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів» (International Clean Beach Day), яка започаткована у 1986 році і з кожним роком набуває все більшої популярності.

        Дана акція – це привід, щоб привернути увагу людей до проблеми забруднення навколишнього середовища та навчити кожного робити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації.

        Цього року, дана акція пройшла на території Великомихайлівської ОТГ, де відбулося прибирання в межах прибережно захисної смуги р.Кучурган, а саме на околиці с. Новоселівка.

        В акції активну участь прийняли представники відокремленого підрозділу «Причорноморський центр водних ресурсів та ґрунтів», Великомихайлівської ОТГ та небайдужі жителі громади.

        Отож ми запрошуємо вас долучатись до цих акцій, які будуть й надалі проводитись та зробити маленькі кроки аби допомогти не хворіти нашій планеті.

        Пам’ятаймо: майбутнє наших водойм – у наших руках!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь