Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

«Змінюйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете»

Дата: 20.09.2022 10:02
Кількість переглядів: 121

Фото без описуВеликомихайлівська ТГ подавши проєкт відновлення будівлі ЦНАП (вул. Центральна 130) отримала субвенцію з державного бюджету на перекриття даху та внутрішніх ремонтних робіт будівлі.  На даний час перекрито дах будівлі, встановлено водостоки та ведуться внутрішні роботи.   Але…. Мабуть, для нашої молоді це нецікаво.    Щовечора поліцейські громади контролюючи порядок в громаді нагадують молодому поколінні про порядок та чистоту селища де ми проживаємо.  Та на жаль це не діє.  Розкидане сміття, розбиті вікна, а сьогодні вже дійшло до ламання водостоку на будівлі, яке було встановлено після перекриття даху.

          Ми всі розуміємо, що в країні йде війна, але ж  в громаді відкрито для наших дітей БДЮТ, спорт майданчики, музична школа, ДЮСШ де можна відпочити,  поспілкуватися та знайти друзів.  Чому б всю цю енергію не направити в цих напрямках….

Хочеться сподіватися, що прочитавши цю статтю наше молоде  покоління переосмислить та зрозуміє, що розвиток  та процвітання нашої громади залежить від них.

Слава Україні та нашим Героям!

Все буде Україна!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь