Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Гуманітарна допомога

Дата: 22.08.2022 16:43
Кількість переглядів: 199

Фото без опису Від початку повномасштабної збройної агресії російської федерації на територію України багато людей опинилися в складних життєвих обставинах, деякі вимушено покинули власні домівки та залишилися без засобів до існування.

З перших днів війни до нашої громади приїжджають люди, які тікають від рашистських обстрілів та ракетних ударів. Деякі у нас зупиняються тимчасово, щоб надалі рушати в більш безпечні, на їх погляд місця, але більшість вирішили залишитися на території нашої громади до завершення бойових дій.

В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі та намагається підтримати нас у боротьбі з російською федерацією. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.  

      В Україну йде гуманітарна допомога від різних благодійних організацій, фондів, небайдужих людей, в тому числі із - за кордону, для підтримки тих категорій населення, які цього потребують.

   Гуманітарний координаційний центр Великомихайлівської селищної ради з перших днів підтримує, допомагає та забезпечує  внутрішньо - переміщених осіб продуктами, речами, засобами гігієни, дитячим харчуванням, іграшками, постільною білизною тощо. Спочатку це була допомога від небайдужих мешканців нашого селища та старостинських округів. Кожен житель глибоко перейнявся бідою людей, які вимушені були покинути свої домівки, робочі місця та їхати у невідомому напрямку аби зберегти найцінніше  - своє життя та життя рідних людей.

Але поступово ми налагодили співпрацюємо і з  гуманітарними фондами, які  погодилися нам допомагати. Завдяки їм отримали й продовжуємо отримувати продуктові набори, речу, засоби гігієни  та ін. Перевага надається саме внутрішньо - переміщеним особам. Також було забезпечено продуктовими та гігієнічними наборами осіб інвалідністю І групи. Особи похилого віку, які перебувають під соціальним супроводом, малозабезпечені родини та родини, які перебувають у складних життєвих обставинах  також не залишаються поза увагою також були  забезпечені  продуктовими наборами й речами.  

      Дякуємо благодійним організаціям, які за можливості, стараються нам допомагати:   Одеський обласний гуманітарний штаб,  Одеська обласна рада Миру в особі  Таміли Афанасьєвої, ГО «Десяте квітня», Міжнародна організація ЮНІСЕФ, компанія World Central Kitchen, яка найбільше допомагає та забезпечує нашу  громаду якісними продуктовими наборами.

Щиро вдячні за допомогу та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Також хочеться від душі подякувати нашим односельцям за ваші не байдужі серця. Адже кожного разу, коли ми звертаємось до вас по допомогу в розселені, збору речей  першої потреби, посуду та ін. для ВПО, ви завжди оперативно реагуєте та  допомагаєте хто чим можете. А хто не може, застосовує «важку артилерію»: підключає для пошуку необхідного рідних, знайомих, сусідів…. Дякую працівникам Великомихайлівського будинку культури, які взяли на себе частину роботи з отримання, сортування та видачі продуктових наборів.

 Нехай всі зроблені вами добрі справи повернуться до вас «сторицею».

Підтримка та допомога кожного з вас справді неоціненна! Гуртуймося і працюємо задля Перемоги.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь