Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Чергова гуманітарна допомога

Дата: 01.08.2022 12:45
Кількість переглядів: 314

  Фото без опису 29 липня Великомихайлівська ТГ в черговий раз отримала  гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів від компанії World Central Kitchen.  

World Central Kitchen ( WCK ) – це некомерційна неурядова організація, яка забезпечує харчуванням постраждалих після стихійних лих. WCK заснована в 2010 році знаменитим шеф-кухарем Хосе Андресом.

  В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.   Весь світ намагається підтримати нас у відчайдушній боротьбі з російською федерацією.

      В Україну йде гуманітарна допомога від різних благодійних організацій, фондів, небайдужих людей, в тому числі із - за кордону, для підтримки тих категорій населення, які цього потребують.

 World Central Kitchen (США)  надали 110  продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Великомихайлівської селищної ради.

 Тижнем раніше громадою було отримано ще продуктові  набори від компанії World Central Kitchen та були розподілені між внутрішньо переміщеними особами, особами з інвалідністю 1 групи, особами похилого віку, які перебувають під соціальним супроводом, сім’ями, які перебувають у СЖО, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Організація World Central Kitchen (США) працює в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення рф.

Щиро вдячні за допомогу та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь