Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Круглий стіл

Дата: 28.06.2022 16:52
Кількість переглядів: 328

Фото без описуНе зважаючи на війну, проблема домашнього насильства залишається актуальною. Про насилля в сім’ї не можна замовчувати, оскільки воно потребує ефективного реагування і скоординованих дій. Попри введення  правового режиму воєнного стану, усі  відповідальні служби Великомихайлівської селищної ради продовжують роботу, щоб попередити й захистити постраждалих. Так, 21.06.2022 року, за участю відділу соціального захисту населення, працівників  Великомихайлівського бюро правової допомоги, волонтера Ірини БАЙДАН, та правових партнерів проведено круглий стіл на тему:  «Протидія домашньому насильству».

Начальниця Великомихайлівського бюро правової допомоги Ольга ВУКОЛОВА нагадала присутнім про систему безоплатної правової допомоги та перелік послуг, які можна отримати у Великомихайлівському бюро правової допомоги  у Роздільнянському МЦ та режим роботи.

Начальниця відділу соціального захисту населення Оксана Тилкова наголосила, що завдяки тісній співпраці з поліцейскими офіцерами громади, старостами старостинських округів, практичними психологами та бюро безоплатної правової допомоги визначено алгоритм дій щодо подолання насилля на території Великомихайлівської селищної ради, створена Координаційна рада та затверджений план невідкладних заходів з протидії домашньому насильству.  

Під час засідання круглого столу, було розглянуто основні терміни та повноваження  суб’єктів, які здійснюють заходи щодо запобігання та протидії домашньому насильству у Великомихайлівській селищній раді та старостинських округах.

Поліцейскі офіцері громади, проаналізували статистику звернень та повідомлень про факти насильства в сім’ї  з початку 2022 року.

 

 

        По завершенню круглого столу було домовлено про подальшу співпрацю учасників заходу, консультуванню осіб, які постраждали від домашнього   насильства,  та проведенню спільних правопросвітницьких заходів, з метою запобігання домашньому та гендерно зумовленому насильству.

Отримати правову допомогу можна:

зателефонувавши до Великомихайлівського бюро правової допомоги 

контакт-центру системи БПД 0 800 213 103;

у мобільному застосунку «Безоплатна правова допомога https://bit.ly/3hwwgqR;

через телеграм-бот системи БПД https://t.me/LegalAidUkraineBot;

або написавши нам на електронну пошту: rozdilna.odesa@legalaid.od.ua; velykomykhailivske@legalaid.od.ua; zakharivske@legalaid.od.ua; ivanivske@legalaid.od.ua

Телефон «гарячої» телефонної лінії селищної ради – 0951198161.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь