Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Бережіть врожай від пожеж!

Дата: 15.06.2022 11:03
Кількість переглядів: 170

Фото без описуЖнива - напружена для хліборобів пора. Проте це й найбільш пожежо- небезпечний період. Загрозу -   створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які не рідко знаходяться у несправному стані, людська недбалість та безвідповідальність.   Тому у цей напружений період, аграріям, рятувальникам та усім громадянам необхідно об’єднати зусилля, аби не допустити вогонь на поля та у місця зберігання врожаю, забезпечити населення хлібом та до зернини зберегти вирощене.

         Щоб уникнути пожеж, перед початком жнив інспектори з державного нагляду у сфері управління ДСНС в Одеській області провели роз’яснювальну роботу з керівниками сільгосппідприємств Великомихайлівської громади 16.06.2022 року щодо «Правил пожежної безпеки в Україні», «Правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі України»,  несанкціонованого випалювання сухої рослинності, стерні та пожнивних залишків, які можуть призвести до розповсюдження вогню на поряд розташовані хлібні масиви, лісонасадження, будівлі.

Великомихайлівська ТГ звертається до мешканців громади з проханням, утримуватися від виїздів в поля де проходять жнива, бо найменше джерело запалювання будь то не погашені вуглі вогнища, чи не погашений недопалок можуть привести до великої біди котра називається пожежа, наслідки від якої можуть бути дуже великими, пам’ятайте пожежу легше попередити ніж погасити.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь