Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

«Знайди рідних»: В Україні створили чат-бот для пошуку зниклих під час війни

Дата: 19.04.2022 12:00
Кількість переглядів: 273

У зв'язку з повномасштабним вторгенням росії в Україну в країні триває процес переміщення мешканців з місць постійного проживання. За даними ООН наразі понад 3,8 млн українців перетнули кордон України з сусідніми державами, 13 млн змінили місце проживання.

Для пошуку зниклих рідних під час війни в Україні створено чат-бот «Знайди рідних», який дозволяє знайти тих, із ким втрачений зв'язок, незважаючи на країну їхнього теперішнього перебування.

Чат-бот створено у взаємодії з ГО “Міжнародна асоціація кібербезпеки”, «Центром Методик та Координації Криптографічного розвитку», міжнародного жіночого руху «За сімейні цінності» та за підтримки Уповноваженого Президента України з питань волонтерської діяльності.

У чат-боті персональні дані учасників надійно захищені, а інформація про місце знаходження чат-бот надає лише зареєстрованим у ньому громадянам після підтвердження згоди того, кого розшукують, щоб уникнути небажаних ситуацій.

Посилання на чат-бот «Знайди рідних» – https://t.me/Family_Search_bot

Також, чат-бот додатково містить відеоінструкцію для полегшення користування:  https://www.youtube.com/watch?v=q4OSwaQ5xrs.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь