Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Рухаємося далі!

Дата: 15.04.2022 14:51
Кількість переглядів: 344

 Відділ  соціального захисту населення Великомихайлівської селищної ради разом з  завідувачем сектору «Великомихайлівське бюро правової допомоги» Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проводить зустрічі  для  ВПО та  надають  безоплатну правову допомогу, порядок оформлення довідок внутрішньо переміщеної особи, яка дозволять щомісяця отримувати соціальну допомогу від держави на житло, проживання та оплату комунальних послуг.  Також відділом надається гуманітарна допомога   для  ВПО  речами першої необхідності.

     Апаратом селищної ради проводяться виїзні перевірки роботи на місцях.

      На сьогодні  сільгосптоваровиробниками  нашої громади засіяно  та підживлено мінеральними добривами більше 50 відсотків від запланованої площі посівів також проводяться роботи з підготовки ґрунту під посіви технічних культур та кукурудзи. Аграрії  роблять все від них залежне  для майбутнього забезпечення регіону.

    Щорічно селищна рада проводить акції «За чисте довкілля», що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту громади.  Впродовж всього тижня  на всій території громади кипіла робота.  Задіяні в акції були всі старостинські округи, до яких долучилися працівники клубних закладів та заклади освіти.  На територіях шкіл та старостинських округах було висаджене більше двісті саджанців сосни та каштанів.

     Прибрано і приведено у належний стан  дитячі, спортивні  майданчики, кладовища, братські могили, вулиці доріг.  Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами.

Продовжуємо марафон памяті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь