Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Працює громада

Дата: 08.04.2022 14:42
Кількість переглядів: 246

          Фото без описуВійна змінила нашу реальність, але разом ми сила.  Поки бійці захищають Україну на фронті, кожен із нас має робити те, що уміє найкраще!

         Відділ ЖКГ продовжує свою роботу по всім старостинським округам громади.  Просимо всіх жителів нашої громади долучитись до акції «Моя оселя найкраща».   Адже чисто не там де прибирають, а там, де не смітять!

          На території нашої громади станом на 08.04.2022 року перебувають 153 особи ВПО.  Працівниками відділу соціального захисту та волонтерами нашої громади щодня надається допомога, всім хто прибув з регіонів бойових дій.  Завдяки небайдужим громадянам та волонтерам нашої громади ми забезпечуємо в першу чергу житлом, речами першої необхідності,  продуктами харчування, одягом, посудом та засобами гігієни.

        Відділом  ЦНАП здійснюється  прийом громадян  без перерви на обід з метою забезпечення зручності та оперативності  обслуговування суб’єктів звернення. Нагадуємо адресу ЦНАП Великомихайлівської громади: Одеська область, Роздільнянський район, смт Велика Михайлівка, вул. Карбишева 10, тел (04859)2-14-99.

Відділ культури та туризму продовжує започаткований у 2021 році Марафон пам’яті, а саме вшанування тих, хто визволяв нашу землю у  роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років покладанням квітів та хвилиною мовчання біля кожного пам’ятника та обеліска!  Це важливо!  Це стосується кожного!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь