Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Не залишайтесь байдужими

Дата: 06.04.2022 08:35
Кількість переглядів: 193

 

 

  Служба у справах дітей Великомихайлівської селищної  ради інформує:  в умовах воєнного  стану в Україні,  масової  евакуації та переміщення дітей, сімей з дітьми з населених пунктів, де ведуться активні бойові дії, значно зростає загроза життю та здоров’ю дітей, а також ризик  вчинення різних форм жорстокого поводження з ними, адміністративних  чи  кримінальних правопорушень  по відношенню до дітей. «Жорстоке поводження з дитиною» - це будь-які форми фізичного, психологічного, сексуального або економічного насильства над дитиною, зокрема, домашнього насильства, а  також  будь-які незаконні угоди стосовно дитини, зокрема, вербування, переховування, передача або одержання  дитини, вчинені  з метою її експлуатації з використанням обману, шантажу чи уразливого стану дитини.

   Жорстоке поводження з дитиною може проявлятися у тому числі будь-якою формою рабства, продажем дитини та торгівлею дітьми, борговою залежністю, примусовою працею, вербуванням  дітей для використання їх у збройних конфліктах, вчиненням  сексуального  насильства стосовно  дитини.

   Слід зазначити, що в період воєнного стану існують ризики посилення конфліктів у сім’ях, зокрема, через емоційне напруження, економічні негаразди, що може спричинити залишення дітьми домівок  та  дитячу  бездоглядність.

   Не залишайтесь байдужими!  Якщо ви стали свідками вчинення правопорушень стосовно  дітей, негайно повідомте до органів місцевого самоврядування  або  відділу поліції.

   Бережіть себе та наших дітей! Всім терпіння та МИРНОГО НЕБА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь