Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

ЧИСТОТА І БЛАГОУСТРІЙ ГРОМАДИ – СПРАВА ЧЕСТІ ВСІХ ЇЇ ЖИТЕЛІВ

Дата: 22.03.2022 16:28
Кількість переглядів: 233

        Фото без опису Ми вже й не помічаємо, як поволі перетворилися на людей, у яких невдоволення від оточуючого стало нормою. Ми радше готові невтомно висловлювати  негативні емоції, ніж побачити паростки чогось позитивного, доброго, світлого, яке відбувається навколо нас,  нерідко і без нашої допомоги.   Коли, як не зараз, час переосмислити свою роль, своє життя, змінити свою свідомість і своє ставлення до всіх і всього навкруги.

          Облаштування свого двору, прибирання прилеглої території, утримання своєї оселі – це ми… 

      Традиційно на весні звертаємось до Вас. Так, так – саме до ВАС! Не будьмо байдужими!  Великомихайлівська селищна рада витрачає значні кошти - кошти платників податків – на впорядкування та ліквідацію стихійних сміттєзвалищ тому, що багато  хто просто викинув сміття, отак не по-людськи, на узбіччі дороги чи в лісі, -  де заманулось… А ці кошти могли бути направлені на будівництво доріг, вуличного освітлення, облаштування парків чи дитячих майданчиків….

       Звертаємось до всіх без винятку: внесіть свій посильний вклад в наведення порядку. Чистота  залежить саме від Вас! Подбаймо про благоустрій навколо себе, не будьмо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю. Прийміть активну участь у прибиранні, яке буде організовувати селищна рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь