Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Про встановлення тарифу на централізоване водопостачання для КП «Злагода» .

Дата: 10.12.2021 14:43
Кількість переглядів: 285

УКРАЇНА

Великомихайлівська  селищна  рада

Роздільнянського  району  Одеської  області

67100,  Одеська область,  смт. Велика Михайлівка,вул. Центральна, 123,

тел. 2-12-46,  e-mail: vmselrada@ukr.net, сайт: vms-rada.gov.ua

 

 

 

ПРОЄКТ -РІШЕННЯ

 

 

Про  встановлення тарифу

на централізоване водопостачання  

для КП «Злагода» .

 

Керуючись п.2.2 «а» ст.28, ст. 40, ч.1,2 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 16.07.2015 року №626-УІІІ «Про внесення змін до деяких законів України у сфері комунальних послуг, Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядком розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018     № 239, Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 05.06.2018 № 130, постановою КМУ «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» (зі змінами), розглянувши клопотання  КП «Злагода» щодо встановлення економічно обґрунтованих тарифів на водопостачання з урахування економічно обґрунтованих витрат на виробництво даної послуги та у зв’язку з підвищенням собівартості послуги, з метою упорядкування тарифів на житлово-комунальні послуги, забезпечення сталої роботи, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Встановити Комунальному підприємству «Злагода», з урахуванням економічно обґрунтованих тарифів і забезпечення прибуткової роботи підприємства, тарифи на послугу для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання (фізичні та юридичні особи, які отримують або мають намір отримувати послуги з централізованого водопостачання), згідно із структурою, (згідно додатку)  в розмірі:

 централізоване водопостачання -        21,00 грн./м3 з ПДВ.

  1. Фінансовому відділу Великомихайлівської селищної ради в межах наявного фінансування забезпечувати виплату додаткової дотації для КП «Злагода» на виплату заробітної плати.
  2. Зобов’язати директора КП «Злагода» (Івис О.В.) дане рішення оприлюднити в газеті «Єдність» та на інтернет сайтах.
  3. Директору КП «Злагода» (Івис О.В.) довести дане рішення до споживачів.
  4. Ввести в дію тариф на централізоване водопостачання через  15 календарних днів з дня прийняття даного рішення.
  5. Після набрання чинності даного рішення, рішення Великомихайлівської селищної ради № 1177-УІІ від 23.02.2018 рік «Про  затвердження тарифу на централізоване та привозне водопостачання  КП «Злагода» та «Сількомунгосп»на території Великомихайлівської селищної ради» вважати таким, що втратило чинність.
  6. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію з  питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

 

 

Секретар селищної ради                                                          Юрій ТИШЛЕР

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь