Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Про організацію харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Великомихайлівській селищній раді

Дата: 11.01.2022 10:32
Кількість переглядів: 423

 

УКРАЇНА

Великомихайлівська  селищна  рада

Роздільнянського  району  Одеської  області

 

РІШЕННЯ

Про організацію харчування дітей у

 закладах  загальної середньої освіти

 Великомихайлівській селищній раді

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування», ст..56 Закону України «Про освіту», постановою КМУ від 24.03.2021 р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», заслухавши інформацію начальника відділу освіти, культури та туризму Маковецької О.С., селищна рада,

ВИРІШИЛА:

  1. Організувати з 01.01.2022 р.  харчування учнів у шкільних їдальнях  з розрахунку 25 грн. в день.
  2. Встановити батьківську плату  80% від вартості харчування в день для учнів 1-4 класів,  100% від вартості харчування в день для учнів 5-11 класів.
  3.  Забезпечити безкоштовним харчуванням дітей –сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах, дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей, які постраждали від наслідків ЧАЕС, дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітей учасників АТО, інших категорій, визначених законодавством  за рахунок місцевого бюджету.
  4. Централізованій бухгалтерії відділу освіти, культури та туризму( Мітіній Н.В)  здійснити розрахунки витрат на харчування згідно прийнятого рішення.
  5. Відділу освіти, культури та туризму, директорам закладів освіти оприлюднити дане рішення та довести до відома батьків.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, зв’язків з об’єднаннями громадян, охорони здоров’я, освіти, культури та  спорту.

 

 Секретар селищної ради                                          Юрій ТИШЛЕР

 

№ 1963  – VIII

23.12.2021 року

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь