Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

13 Вересня, 2023 р., 14:48
Начальник служби у справах дітей Великомихайлівської селищної ради  прийняла участь у Тренінгу з виявлення та перенаправлення потенційних постраждалих   від торгівлі людьми, що організоване Міжнародною організацією з міграції в Україні (МОМ).  А також за сприяння МОМ сім’ям з дітьми,  які перебувають у складних життєвих обставинах та обліковуються службою у справах дітей, надано гуманітарну допомогу.
12 Вересня, 2023 р., 15:22
В рамках Тижня громадянського суспільства Одеська обласна державна адміністрація оголошує проведення флешмобу #РізнобарвнаОдещина. Одеська область має багатий культурний спадок, що включає в себе і лінгвістичну специфіку. Флешмоб спрямований на збереження та популяризацію цієї унікальної культурної спадщини. Мета: Стимулювати інтерес до української мови серед громадськості та допомагати їй розвиватися. Як долучитись? Публікуйте на своїх сторінках у соціальних мережах унікальні українські слова, вирази, які зустрічаються у вашому населеному пункті з хештегами #РізнобарвнаОдещина #ТижденьГромадянськогоСуспільства #МовнаРізноманітність
12 Вересня, 2023 р., 14:33
З квітами в руках та болем у серці сьогодні Великомихайлівська  громада знову прощалася з нашим Героєм, який стояв  на захисті Батьківщини.
11 Вересня, 2023 р., 15:43
 Відбулась зустріч начальника Великомихайлівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Дмитра Голіченка  з секретарем Великомихайлівської  селищної ради Юрієм Тишлером та з заступниками селищного голови. В ході зустрічі начальник ДПС повідомив, що Законом відновлено відповідальність суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», зокрема: з 1 жовтня 2023року у разі встановлення контролюючими органами факту не проведення розрахункових операцій через РР/ПРРО з фіскальним режимом роботи, будуть застосовуватись фінансові санкції, передбачені п.1, ст.17 Закону. Умовою дотримання законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО є реєстрація РРО/ПРРО в контролюючому органі. Форми для реєстрації ПРРО та інструкції щодо їх заповнення знаходяться на сайті Державної податкової служби у банері Програмні РРО. Також Дмитро Голіченко повідомив про зміни в розмірах штрафних санкцій за порушення використання реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій на період з 01 серпня 2023року по 31 липня 2025року але не пізніше ніж до дати припинення або скасування воєнного стану на території України, застосовуються у таких розмірах:
07 Вересня, 2023 р., 16:54
Це професійне свято розвідників, які є дуже важливими для нашої країни, особливо під час повномасштабної війни.
07 Вересня, 2023 р., 16:52
«Говорячи про Україну, у світі дуже часто використовують слово «resilience» – «стійкість». Це, мабуть, справді про нас. І ми це розуміємо. І це те, що ми плекаємо. Чого бажаємо одне одному, що намагаємося досліджувати й розвивати. Стійкість – це здатність долати випробування й жити повноцінним життям. Особиста стійкість кожної окремої людини є складовою стійкості суспільства. Через людину – до родини, від родини – до колективу, громади, зрештою – до всієї країни. Тому немає більш стратегічного завдання для будь-якої країни, ніж створити умови для стійкості кожної людини», – перша леді Олена Зеленська під час третього Summit of First Ladies and Gentlemen, який відбувся у Києві.
05 Вересня, 2023 р., 12:06
Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» відновлено положення щодо відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України від 06.07.1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265 ), зокрема, з 1 жовтня 2023 року у разі встановлення контролюючими органами факту непроведення розрахункових операцій через РРО/ПРРО з фіскальним режимом роботи, будуть застосовуватись фінансові санкції, передбачені п. 1 ст. 17 Закону № 265.
05 Вересня, 2023 р., 12:04
Головне управління ДПС в Одеській області з метою не допущення підвищення безпідставної соціальної напруги, пов’язаної з запровадженням фіскалізації розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, інформує користувачів РРО/ПРРО, що відповідно до п. 13 ст. 1 Закону України від 30.06.2021 № 1591-ІХ «Про платіжні послуги» електронний платіжний засіб – це платіжний інструмент, реалізований на будь-якому носії, що містить в електронній формі дані, необхідні для ініціювання платіжної операції та/або здійснення інших операцій, визначених договором з емітентом.
04 Вересня, 2023 р., 15:07
Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що відповідно до пункту 5 розділу ІІІ Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 липня 2016 року за № 918/29048, реєстрація продажу (повернення) товарів, надання послуг, отримання (повернення) коштів через РРО проводиться одночасно з розрахунковою операцією.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь