Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

24 Травня, 2022 р., 08:49
Компанія Ферреро добровільно відкликає обрані партії продукту Кіндер Шоко – Бонс та Кіндер Сюрприз Максі в Україні, як запобіжний захід та розпочинає повернення продукту.
23 Травня, 2022 р., 14:55
Вітаємо славних морських піхотинців з професійним святом морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України! Безмежно дякуємо за любов та відданість Україні! Бажаємо Вам міцного здоров’я, бойової удачі та завжди благополучного повернення до ваших домівок. Перемоги в усіх ваших справах і Перемоги Україні! Слава морській піхоті України!
23 Травня, 2022 р., 14:24
Адміністрація КП»ЗЛАГОДА» звертається до вас з проханням раціонально та економно використовувати воду що подається централізованим водогоном в селищі.
23 Травня, 2022 р., 10:23
Незабаром настане літо, а найбільш популярний відпочинок улітку - це відпочинок біля водоймищ.
23 Травня, 2022 р., 10:20
1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -караються позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією майна або без такої.
19 Травня, 2022 р., 08:19
Вишиванка єднає українців з усього світу, зігріває серця та душі теплом! Це наша особливість і невід’ємна частина культури!  Все буде Україна!
18 Травня, 2022 р., 16:46
Внутрішньо переміщені особи (ВПО), які були змушені покинути місце постійного проживання у звязку з вторгненням Російської Федерації в Україну, наразі отримують допомогу на проживання ВПО від держави у розмірі 3 тис.грн. на дитину або на особу з інвалідністю, та у розмірі 2 тис.грн. на кожну іншу особу (відповідно до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою КМУ від 20.03.2022 № 332).
18 Травня, 2022 р., 14:08
 В центрі нашого  мальовничого селища  Велика Михайлівка є неперевершений парк, де можна позайматися спортом на тренажерах, відвідати дитячий майданчик  з дітворою, почитати книги в затишному місці для книголюбів, прогулятися у вечері вздовж алеї закоханих.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь