Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

05 Квітня, 2024 р., 10:54
05.04.2024 року   в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету.  Головуючий В.о. селищного голови, секретар селищної ради Юрій Тишлер, на якому були розглянуті питання:
05 Квітня, 2024 р., 09:48
Виконуючий обов’язки селищного голови Юрій ТИШЛЕР, заступник селищного голови Ігор ГОНЧАРУК разом з працівниками селищної ради поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам під час звільнення нашого селища та вшанували хвилиною мовчання.
04 Квітня, 2024 р., 14:36
Заступник селищного голови Ігор Гончарук та начальник відділу ЦНАП Тетяна Мрачко взяли участь у нараді  при  начальнику Роздільнянської районної військової адміністрації.
01 Квітня, 2024 р., 10:02
На виконання доручення начальника Роздільнянська районна державна адміністрація Сергія ПРИХОДЬКА заступник начальника РВА Вадим КОВАЛЬСЬКИЙ взяв участь в міжрегіональному форум ЦНАП “Синергія півдня”, від Великомихайлівської селищної ради участь у форумі взяв начальник відділу  надання адміністративних послуг Тетяна Мрачко.
28 Березня, 2024 р., 15:27
28.03.2024 року   в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету.  Головуючий В.о. селищного голови, секретар селищної ради Юрій Тишлер, на якому були розглянуті питання:
28 Березня, 2024 р., 08:44
Відповідно до частини другої статті 76 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" райдержадміністрації контролюють здійснення виконавчими органами сільських, селищних і міських рад, розташованих на території району, делегованих повноважень органів виконавчої влади.
27 Березня, 2024 р., 12:17
Станом на сьогодні тримати енергетичний фронт стає ще важливіше. Що більше ми зекономимо, то менше буде аварійних відключень!
26 Березня, 2024 р., 16:49
Для роз’яснення суб’єктам господарювання особливостей подачі та реєстрації декларації матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки Постановою КМУ від 05 червня 2013 року № 440, визначено процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (далі - декларація), що дає право на початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин). Згідно пункту 2 Постанови, декларація заповнюється суб’єктом господарювання і подається ним: до центру надання адміністративних послуг за місцем розташування об’єкта (об’єктів) нерухомості до ДСНС (центрального органу виконавчої влади) Також, можлива відправка заповненої декларації рекомендованим листом до вищезазначених органів Поряд з цим, можлива подача декларації в електронному вигляді, засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг за посиланням (https://e-services.dsns.gov.ua, https://diia.gov.ua/ - у розділі сервіси) Способи подання декларації. Онлайн
26 Березня, 2024 р., 16:46
26.03 .2024 року в приміщені селищної ради відбулася 55  чергова сесія (головуючий в.о. селищного голови, секретар селищної ради Юрій ТИШЛЕР), на розгляд сесії були винесені наступні питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь