Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Нарада

Дата: 15.10.2024 08:41
Кількість переглядів: 34

Фото без описуЗаступник селищного голови Ігор Гончарук взяв участь у нараді при начальнику РДА С. Приходько було організовано нараду з головами органів місцевого самоврядування.

Про забезпечення проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Роздільнянського району перед присутніми виступив начальник Роздільнянського районного ТЦК та СП Олександр Бірюк. Було проаналізовано роботу громад щодо організації оповіщення військовозобов’язаних на військову службу по мобілізації, зупинились на недоліках в роботі та відмітили кращі громади.

Під час наради обговорили питання про надання людського та транспортного ресурсу з виконання завдань, спрямованих на відсіч збройної агресії на сході України.

Звертаючись до присутніх начальник Роздільнянської РВА Сергій Миколайович зазначив, що необхідно посилити співпрацю з Укрпоштою щодо вручення повісток військовозобов’язаним.

Про додаткові заходи імунізації проти дифтерії, коклюшу та правця доповів Польський Олександр Григорович – лікарь – епідеміолог Роздільнянського району, який ознайомив присутніх з поточним станом вакцинації в районі. Звернув увагу на необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед населення про важливість вакцинації.

Підсумовуючи нараду начальник районної військової адміністрації Сергій Приходько наголосив, що мобілізація в Україні є важливою складовою національної безпеки.

Виконання всіх завдань дозволить ефективно сформувати та доукомплектувати боєздатні Збройні Сили України, аби вони й надалі могли захищати країну від агресора та закликав до продовження допомоги та підтримки наших Героїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь