Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Робоча нарада

Дата: 20.08.2024 14:13
Кількість переглядів: 84

Фото без описуЗаступник селищного голови Ігор ГОНЧАРУК  взяв участь у нараді при Роздільнянської РДА (Начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько)  щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року 2024-2025.

На нараді були присутні голови органів місцевого самоврядування, заступники голови РВА, представники Роздільнянського РУ ДСНС ГУ ДСНС України в Одеській області та Роздільнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Одним з важливих питань, яке було обговорено на нараді, готовність закладів освіти до нового навчального року та забезпечення освітніх закладів укриттями з урахуванням вимог законодавства з питань пожежної безпеки.

Також, заслухали представника Роздільнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області щодо організації якісного та безпечного харчування дітей в закладах освіти.

За результатами наради було надано ряд роз’яснень та рекомендацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь