Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Інтегрована система зберігання енергії

Дата: 12.08.2024 15:10
Кількість переглядів: 131

Фото без описуЦентр надання адміністративних послуг Великомихайлівської селищної ради отримав від Американської благодійної організації Direct Relief та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства охорони здоров'я України інтегровану систему зберігання енергії у кількості 1 одиниця.

Інтегровані системи зберігання та передачі енергії забезпечують живленням об'єкти критичної та соціальної інфраструктури під час перебоїв електропостачання. Вони можуть зберігати енергію для використання у випадку перебоїв у електропостачанні.

Завдяки системі зберігання та передачі енергії, в умовах війни Центр надання адміністративних послуг Великомихайлівської селищної ради надаватиме адміністративні послуги своїм відвідувачам вчасно, якісно та безперебійно під час відсутності електричної енергії.

Висловлюємо щиру вдячність Американській благодійній

організації Direct Relief , Міністерство цифрової трансформації України , Міністерство охорони здоров'я України, БО Благодійний фонд Євгена Пивоварова, за надання систем зберігання енергії!

#Powerforhealth #DirectRelief #Мінцифра #МОЗ

#БлагодійнийфондЄвгенаПивоварова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь