Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

ГРОМАДА ІНФОРМУЄ!

Дата: 11.07.2024 14:40
Кількість переглядів: 77

    Фото без описуУ зв’язку з ліквідацією в грудні 2023 року Великомихайлівського сектору ГУ ДМС в Одеській області  послуги щодо  оформлення та видачі паспортних документів на території колишнього Великомихайлівського району зупинилися. Тому, за поданням начальника Центру надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) депутатами Великомихайлівської селищної ради в  листопаді 2023 року було прийнято рішення  щодо облаштування робочого місця спеціалісту по роботі з демографічним реєстром в приміщенні ЦНАПу, а також виділення коштів в сумі 520,0 тис.грн на придбання  робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів.

       В грудні 2023 року проведено тендер та закупівлю робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, з комплектом обладнання для зняття біометричних даних (параметрів) особи.   Відповідно до вимог, щодо сертифікації підключення 1 АРМ до Єдиного державного демографічного реєстру України,  відбулися наступні дії, а саме: налагодження телекомунікаційного обладнання для організації каналу конфіденційного зв’язку; підключено засіб криптографічного захисту інформації; проведено проєктування, монтаж, налаштування обладнання та організація каналу конфіденційного зв’язку до Єдиного державного демографічного реєстру; робоче місце облаштовано наступним обладнанням ( персональний комп'ютер, 2 LED монітори - для оператора та клієнта, клавіатура та маніпулятор типу «миша», блок безперебійного живлення, концентратор USB, цифрова фотокамера з об’єктивом, зчитувач відбитків пальців, планшет для підпису, повносторінковий зчитувач документів, багатофункціональний пристрій А4, цифрова клавіатура для введення ПІН-кодів).

     В червні поточного року протестовано комплексну систему  захисту інформації автоматизованої системи взаємодії – ЦНАП та зареєстровано атестат відповідності Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами ДМС України.

     На сьогодні Центр надання адміністративних послуг Великомихайлівської селищної ради чекає отримання доступу від Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області до Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами ДМС України. Саме вказаний  алгоритм приєднання до електронного реєстру значно подовжує терміни початку роботи станції. Крім того, інформуємо, що за поданням начальника відділу, штатний розпис ЦНАПу було доповнено адміністратором демографічного реєстру, який буде приймати та опрацьовувати заяви громадян. Прийнятий спеціаліст має великий досвід роботи з вказаного напрямку.

 

З повагою, начальник ЦНАП                                                      Тетяна МРАЧКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь