Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Про початок реалізації Програми «ГрінДІМ»

Дата: 21.05.2024 16:19
Кількість переглядів: 87

Фото без описуОбласна державна (військова) адміністрація повідомляє про початок реалізації Програми «ГрінДІМ» (далі – Програма), що розроблена відповідно до Закону України «Про Фонд енергоефективності» від 08.06.2017 № 2095-VIII (зі змінами) та затверджена на початку травня 2024 року наглядовою радою державної установи «Фонд енергоефективності».

 Метою Програми є стимулювання та підтримка ініціатив щодо впровадження заходів з енергоефективності, здійснення яких забезпечує зменшення споживання енергетичних ресурсів, включаючи заходи, спрямовані на збільшення частки енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії, а саме: шляхом надання грантів для часткового відшкодування вартості обладнання та матеріалів під час впровадження заходів щодо збільшення частки електроенергії, виробленої з відновлювальних джерел енергії у житловому секторі.

Учасники Програми:

- об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), що створені та діють відповідно до Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» від 29.11.2001 № 2866-III;

- житлово-будівельні кооперативи (ЖБК), створені відповідно до Закону України «Про кооперацію» від 10.07.2003 № 1087-IV, які представляють співвласників багатоквартирних будинків, у яких вони діють.

Детальніше про Програму та умови участі в ній за посиланням: https://eefund.org.ua/documents/programa_grindim-redakcziya-vid-04-05-2024/. Отримання консультацій по Програмі: 044 222 95 90; 067 846 46 46.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь