Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

80 річниця визволення Великої Михайлівки від нацистських загарбників.

Дата: 05.04.2024 09:48
Кількість переглядів: 87

Фото без описуВиконуючий обов’язки селищного голови Юрій ТИШЛЕР, заступник селищного голови Ігор ГОНЧАРУК разом з працівниками селищної ради поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам під час звільнення нашого селища та вшанували хвилиною мовчання.

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню нашого селища від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок наших земляків у спільну перемогу в тій жахливій війні.

 «Мужність, нескореність духу, відвага та героїзм ветеранів Другої світової війни були та є зразком для молодого покоління українського воїна. Сьогодні на захист рідної землі, незалежності Батьківщини від російської навали стали онуки, правнуки визволителів 1944-го року. Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських загарбників!».

Віримо в Україну! Все буде Україна! Слава Україні!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь