Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Робоча зустріч

Дата: 29.02.2024 12:59
Кількість переглядів: 57

Фото без опису29.02.2024 року відбулася зустріч Заступника голови Роздільнянської районної державної адміністрації   Вадима Ковальського, Керівника апарату Роздільнянської районної державної адміністрації Ольги Головко з Заступником селищного голови Ігорем Гончаруком, начальником відділу ЦНАП Тетяною Мрачко.  На зустрічі було обговорено щодо  створення безперешкодного середовища для всіх груп населення, забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізувати свої права, отримувати послуги на рівні з іншими, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року №266-р схвалено Національну стратегію зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року та розпорядженням  Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2023 р. №372-р затверджено План заходів з її реалізації.

         Для надання якісних адміністративних послуг всім без винятку відвідувачам, в тому числі людям з інвалідністю, особам літнього віку, людям з обмеженими фізичними можливостями, вагітним жінкам та людям з дітьми у візках необхідно забезпечити вимоги інклюзивності в приміщенні ЦНАП: встановлення пандусів, поручнів, проєктування санвузлів з урахуванням розмірів інвалідного візка та із встановленням спеціальних поручнів для осіб з інвалідністю.

         Мрачко Т.В. інформує,  що виготовлено кошторис на будівельні роботи з влаштуванням засобів безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших мобільних груп населення. На сесії 13.02.2024 року виділено кошти на фінансування для проведення вказаних будівельних робіт.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь