Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

15 лютого - 35-та річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2024 14:27
Кількість переглядів: 84

Фото без описуАфганська війна – ще одна із трагічних сторінок українського народу. З 1979 до 1989 року майже 150 тисяч українців пройшли через горнило війни в Афганістані, трагічний слід якої торкнувся нашої громади.

Не усі воїни повернулися до своїх родин – більше ніж 3 тисячі українських воїнів більше не переступили поріг рідного дому. Вічна пам’ять воїнам, які поклали життя служінню державі й своєму народові.

Відзначення цього дня засвідчує пам’ять про тих, хто загинув під час несення військової служби в «гарячих» точках світу. І служить нагадуванням, що найдорожчою нагородою для тих, хто уцілів, є життя.

Свої шанування та повагу з цієї нагоди адресуємо воїнам-афганцям, героїчним борцям за мир у війнах і локальних конфліктах на території інших державах та тим ветеранам війни, хто живе поряд з нами. Ви завжди були і залишаєтеся прикладом мужності та відваги, зразком людини, для якої обов’язок – це норма поведінки, суть життя.

Сьогодні, коли йде війна за суверенітет й територіальну цілісність України, тисячі воїнів-афганців та ветеранів інших війн стали на захист рідної землі. Ваш досвід – неоціненний для молодих хлопців, які теж боронять Україну від російського ворога.

Висловлюємо ветеранам глибоку вдячність за вірність народу, готовність зі зброєю в руках відстоювати державну незалежність.

Зичимо всім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я,  миру та добробуту!

З повагою,

                  В.о. селищного голови, секретар селищної ради Юрій ТИШЛЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь