Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Роздільнянській районній державній адміністрації

Дата: 29.11.2023 16:11
Кількість переглядів: 90

Фото без описуСелищний голова Людмила Чебан взяла участь у засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Роздільнянській районній державній адміністрації під  керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька.    Розглянуто питання щодо оголошення спалаху Африканської чум свиней (АЧС) в підсобному господарстві Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернат.

Заслухавши доповідь начальника Роздільнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Олега Гнисюка про епізоотичну ситуацію, що склалася в підсобному господарстві Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернат Великоплосківської об’єднаної територіальної громади Роздільнянського району комісією вирішено визначити територію підсобного господарства епізоотичним вогнищем щодо африканської чуми свиней та запровадити карантин з 29 листопада 2023 року. Комісією також затверджений план заходів з профілактики, недопущення поширення та ліквідації захворювання.

На даному етапі вживаються заходи щодо ліквідації спалаху АЧС відповідно до вимог Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней, затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь