Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Роздільнянській районній державній адміністрації

Дата: 29.11.2023 16:11
Кількість переглядів: 102

Фото без описуСелищний голова Людмила Чебан взяла участь у засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Роздільнянській районній державній адміністрації під  керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька.    Розглянуто питання щодо оголошення спалаху Африканської чум свиней (АЧС) в підсобному господарстві Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернат.

Заслухавши доповідь начальника Роздільнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Олега Гнисюка про епізоотичну ситуацію, що склалася в підсобному господарстві Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернат Великоплосківської об’єднаної територіальної громади Роздільнянського району комісією вирішено визначити територію підсобного господарства епізоотичним вогнищем щодо африканської чуми свиней та запровадити карантин з 29 листопада 2023 року. Комісією також затверджений план заходів з профілактики, недопущення поширення та ліквідації захворювання.

На даному етапі вживаються заходи щодо ліквідації спалаху АЧС відповідно до вимог Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней, затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь