Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Імунізація диких м'ясоїдних тварин

Дата: 25.10.2023 16:28
Кількість переглядів: 126

Фото без описуВраховуючи воєнний стан в Україні, цього року пероральна імунізація диких м’ясоїдних  на території Великомихайлівської громади  проводиться  шляхом  наземного розкладання  поза територій населених пунктів і водойм.

             Сьогодні фахівці  управління Держпродспоживслужби  та військові територіальної  оборони (подяка в надані допомоги)  працювали  по всій території Великомихайлівської громади.

           Приманка з вакциною безпечна для всіх видів тварин та людей, має вигляд брикету з різким запахом м’ясо-кісткового борошна, що так приваблює диких тварин. У середині вакцини розміщений полімерний блістер з активними компонентами вакцини.

         Звертаємо увагу населення! Принади цілком безпечні для людей, тварин і навколишнього середовища, але у разі виявлення брикетів з вакциною просимо їх не чіпати, не переміщати на інші місця та не руйнувати.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь