Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Спільну справу по встановленню лавок- завершено!!!

Дата: 04.10.2023 16:14
Кількість переглядів: 87

Фото без описуВ центрі села (Гребеники),біля пошти , де полюбляють збиратись гребеничани,встановлено дві зручні ,нові лавки( куплені за зібрані кошти) та вимощено до них тротуарні доріжки.

Останні дні тут кипіла робота:керував,планував територію, вимощував плитку майстер Аркан Віктор разом із сином Володимиром, підготовчими процесами займався робітник з благоустрою Цуркан В'ячеслав , на прохання про допомогу відгукнулися Армаш Олександр та Гавриленко Сергій ( майстри будівельної справи), помічники Гоменюк Ігор, Царалунга Євген, Вонц Олександр,Траченко Олександр,Бурдунюк Михайло. Браво хлопці! Поділилися цементом Кітік Сергій та Плакущенко Ірина.Спасибі велике всім, хто долучився до спільної сільської справи і маємо ось такий гарний результат. Ще один впорядкований куточок є в Гребениках. Разом ми сила! Тепер разом дбайливо ставитися та берегти ,зроблене зусиллями та коштами, багатьох людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь